E-reader spreekuur

Op dit moment is de Bibliotheek alleen geopend voor het lenen en terugbrengen van boeken en media. De spreekuren in de Bibliotheek zijn nog gesloten.

Heb je vragen over het lenen van e-books? Bel dan op maandag- en donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het telefonisch e-book spreekuur van DNK via 088 012 88 01, dan helpt een DNK-medewerker je op weg

Heb jij een e-reader of tablet waarmee je graag digitale boeken wilt lezen, maar lukt het maar niet om er daadwerkelijk e-books op te zetten? Of ben je nieuwsgierig naar tips om gemakkelijk met de e-reader/tablet boeken te lezen? Maak dan een afspraak voor het E-reader spreekuur.

Elke week staat een van onze medewerkers voor jou als bibliotheeklid klaar om je te informeren over het gebruik van de benodigde software en e-books. In een uur maakt zij je wegwijs, zodat je volop kan genieten van de mooiste e-books!

Het E-reader spreekuur is gratis te bezoeken, reserveer wel vooraf jouw ticket via de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088 012 88 88.

Wanneer:
maandagmiddag 14.00-15.00 uur & 15.00-16.00 uur