baby, peuter, kleutermarkt

Op de baby, peuter, kleutermarkt wandel je langs vele krampjes, waar je als (groot)ouder allerlei informatie vindt over opvoeden en plezier beleven met je (klein)kind. Heb je vragen over kraamzorg, kinderopvang of kinder-yoga? Dan is dit de uitgelezen plek om ze te stellen. Terwijl de (groot)ouders geïnspireerd raken door bijvoorbeeld het aanbod aan babyshower-ideetjes, valt er voor de kleintjes ook wat te beleven: laat je kind schminken, voorlezen of lekker knutselen!

Video's

foto's

zelf als standhouder deelnemen?

Ben je ondernemer of werk je bij een bedrijf dat met haar producten, diensten en/of activiteiten perfect weet in te haken op de Baby, Peuter en Kleuter Markt? En lijkt deelname als standhouder jouw dé manier om het bedrijf te presenteren aan ruim 2.000 bezoekers uit Assen en omgeving?

Aanmelden voor de Baby, Peuter en Kleuter Markt van DNK kan via dit formulier. Deelname aan de markt kost €60,-, hiervoor krijg je een stand van 2 bij 1 meter binnen DNK met daarnaast 50 centimeter extra ruimte aan weerszijden van de stand, waar eventueel banners geplaatst kunnen worden. DNK bepaald de indeling van de locaties.

Aanmelden kan tot en met maandag 11 december aanstaande. Kort hierna krijg je bericht of wij jouw aanmelding kunnen honoreren, er is namelijk beperkt plek beschikbaar. Voorafgaand aan de markt ontvang je tevens de facturatie voor het inschrijfgeld. Let wel, annuleringskosten zijn van toepassing.