baby, peuter en kleuter markt

Op de eerste zaterdag van de Nationale voorleesdagen staat de bibliotheek van DNK jaarlijks in het teken van de Baby, Peuter en Kleuter Markt. Een gezellige en inspirerende dag met een divers aanbod aan leuke producten en mooie merken, informatie van (zwem)scholen tot aan kraamzorg en activiteiten voor het hele gezin.

Tijdens de jaarlijks drukbezochte Baby, Peuter en Kleuter Markt maken kinderen en (groot)ouders van nul tot zes jarigen kennis met DNK en het aanbod in heel Assen voor deze leeftijdsgroep. Laat je verrassen, voorzien van mooie producten en informatie over slapen, eten/drinken en diverse activiteiten. Voor kinderen zijn er volop leuke activiteiten te doen.

 

impressie Baby, Peuter en Kleuter Markt 2018

zelf als standhouder deelnemen?

Ben je ondernemer of werk je bij een bedrijf dat met haar producten, diensten en/of activiteiten perfect weet in te haken op de Baby, Peuter en Kleuter Markt? En lijkt deelname als standhouder jou dé manier om het bedrijf te presenteren aan ruim 1.000 bezoekers uit Assen en omgeving?

De Baby, Peuter en Kleuter Markt is een inspirerende beurs met een divers aanbod voor (aanstaande) ouders (grootouders en verzorgers) van kinderen in de leeftijd van nul tot zes jaar en leuke activiteiten voor de kinderen. Je hebt de gelegenheid om een stand in te richten, de bezoekers van informatie te voorzien, producten te verkopen en hiermee jouw organisatie onder de aandacht te brengen bij bezoekers uit Assen en omgeving. De beurs vindt plaats op 25 januari van 10:00 – 16:00 uur.

Voor meer informatie over de Baby, Peuter en Kleuter Markt kunt u een mail sturen naar nvd@dnk.nl.

Of meld je direct aan

Let op: De Baby, Peuter en Kleuter Markt voor 2020 zit inmiddels vol. Aanmelden voor de volgende editie in 2021 kan via bovenstaande link.