aanmelden theateravond

Namens Titia Sietsema ben jij (samen met eventuele parter) van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de theateravond op 16 april 2020. Samen met Titia en andere genodigden gaan jullie genieten van de voorstelling van Recirquel Company Budapest.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden tijdens je bezoek, vermeld deze dan bij vraag of opmerking.

programma

18:45 inloop met koffie/thee & wat lekkers
19:00 welkom door Titia
19:05 rondleiding door DNK
19:30 presentatie DNK
20:00 start voorstelling
+/- 22:00 afsluiting met hapje en drankje

programma onder voorbehoud van wijzigingen

aanmelden

  1. *dit e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor communicatie rondom deze theateravond

verhinderd?

Kun je niet op deze datum, laat het ons dan ook weten. De gereserveerde plaatsen worden dan weer ter beschikking gesteld aan anderen.

Je kunt dit doorgeven via zakelijk@dnk.nl of 088 012 8888 (algemeen nummer).

Recirquel Company Budapest

Recirquel Company Budapest was in 2018 voor velen de grote hit van het Edinburgh Festival Fringe, het grootste kunstenfestival ter wereld. De voorstelling ‘My Land’ was er maar liefst 28 keer uitverkocht en ontving louter vijfsterrenrecensies. De combinatie van dans, acrobatiek, indringende muziek, licht en illusie maken ‘My Land’ tot een zeer geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus. De artiesten bewegen zich over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die gedachten aan traditie, vrijheid en liefde oproepen. Komend seizoen zullen de Hongaren Nederland vanuit 23 theaters veroveren met deze “breathtakingly beautiful, acrobatically stunning show” (Edinburgh Reporter *****). We zijn er trots op dat DNK één van die theaters is.