‘Zing met me mee café’ opent op 2 nov. haar deuren

Op zaterdag 2 november opent het ‘Zing met me mee café’ weer haar deuren in De Nieuwe Kolk. In samenwerking met Stichting Prinsessendag organiseert DNK dit evenement voor iedereen die graag al zingend beter wil worden in de Nederlandse taal, maar ook voor iedereen die er gewoon van houdt om uit volle borst mee te zingen met bekende Nederlandse hits.

In het ‘Zing met me mee café’ draait alles om plezier met zingen. De ochtend begint met een kopje koffie of thee, waarna er een uur lang wordt gezongen in het Leescafé van DNK. De deelnemers gaan op een muzikaal toegankelijke en vooral ook leuke manier aan de slag met de Nederlandse taal. Maar natuurlijk is iedereen welkom die er van houdt om mee te zingen met bekende Nederlandse hits van toen en nu.

DNK organiseert dit jaar zes keer het ‘Zing met me mee café’, in samenwerking met Stichting Prinsessendag. Dit doet zij vanuit het maatschappelijke doel van de bibliotheek om laaggeletterdheid aan te pakken. Het ‘Zing met me mee café’ is in 2019/2020 geopend op zaterdag 5 oktober, 2 november, 7 december, 1 februari, 14 maart en 4 april. Kom je ook? Je gratis ticket(s) bestel je hier.