Word digitaal wijzer met je iPad/tablet of het regelen van overheidszaken (cursussen)

Op vrijdag 12 januari starten er weer nieuwe cursussen Wegwijs op de iPad en Wegwijs op de tablet in de bibliotheek van DNK. Daarnaast start op maandag 15 januari de cursus Werken met de E-overheid.

Tijdens de cursussen Wegwijs op de iPad en tablet leer je nog beter te werken met je iPad of tablet. Zodat je handiger informatie opzoekt, foto’s beheert en deelt, videobelt met je (klein)kinderen, apps gebruikt of e-books leest. Beide cursussen bestaan uit vier lessen die elk 1,5 uur duren met aansluitend 30 minuten voor vragen. De kosten zijn € 52,50. Ben je lid van de bibliotheek van DNK, dan betaal je slechts € 32,50.

Bij de cursus Werken met de E-overheid leer je in vier bijeenkomsten hoe je je weg vindt in de wereld van de digitale overheid. Je leert bijvoorbeeld hoe je een DigiD aanvraagt en hoe je een verhuizing doorgeeft. Ook oefen je met het handig opzoeken van informatie op websites van de overheid zoals assen.nl (Gemeente Assen), belastingdienst.nl en uwv.nl. De cursus Werken met de E-overheid is gratis, wel betaal je € 10,- per deelnemer voor het werkboek. 

Koop je ticket(s) via de balie van De Nieuwe Kolk, telefonisch via 088 012 88 88 of online: Wegwijs op de iPadWegwijs op de tablet, Werken met de E-overheid