Word Vriend van DNK

WO 28 MRT

Word Vriend van DNK

Ieder jaar groeit het aantal Vrienden van DNK en daar zijn we best een beetje trots op. Ook volgend jaar zijn er weer voldoende redenen om Vriend te worden/te blijven. Al is het alleen maar omdat we The Big Five van het Nederlandse cabaret op de programmering hebben staan! Het programma zelf maken we op maandag 7 mei bekend, maar we garanderen je dat er voldoende titels en artiesten op de agenda prijken waar je absoluut een kaartje voor wilt bemachtigen. En dan krijg je als Vriend van DNK sowieso voorrang in de verkoop. Voor slechts €29,50 ontvang je leuke aanbiedingen vanuit zowel het theater, de bibliotheek én de bioscoop van DNK!

Start verkoop
Op zaterdag 12 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen, maar als Vriend van DNK kun je met voorrang kaarten bestellen vanaf dinsdag 8 mei voor alle toneelparels, the big five van het cabaret, swingende musicals en nog veel meer.

Extra kortingen
Als Vriend van DNK betaal je € 29,50 en krijg je de volgende voordelen voor:
• gratis kaartje voor inleidingen & speciaal geselecteerde voorstellingen
• gratis kaartje voor speciaal geselecteerde voorpremières van films
• groot bibliotheek-abonnement voor de prijs van een basis abonnement
• € 20,- korting op de Kleine Zaal Kaart
• kwartaalaanbiedingen voor theater, film en evenementen
• uitnodiging voor de seizoenspresentatie op maandag 7 mei 2018
• een gratis fles wijn bij afname van een theaterdiner of Wereldse Gerechten

Met de nieuwe programmering die eraan zit te komen, hopen we er ook komend seizoen weer een fantastisch theaterjaar van te maken met veel nieuwe en oude Vrienden. Aanmelden als Vriend van DNK kan door je naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en IBAN-nummer te mailen naar vrienden@dnk.nl.