Voorstellingen The Royal Opera House in de bioscoop

 

Beleef de dramatiek, passie en emotie van de wereldberoemde opera’s en balletten levensecht in de bioscoop! We halen de Royal Opera House serie naar het witte doek, zodat jij eersterangs kan genieten van de mooiste voorstellingen!

-Zondag 25 oktober – Giselle
Een verhaal over verraad, bovennatuurlijke krachten en liefde die verder gaat dan de dood. Giselle, het onschuldige boerenmeisje, transformeert tot de geest die haar geliefde redt van de dood.

-Zondag 8 november – Manon Lescaut
Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten – maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding.

-Zondag 29 november – Macbeth
Een drietal heksen voorspellen dat Macbeth de koning van Schotland wordt. Hij voelt zich verplicht om nog meer te doden en zichzelf zo te beschermen tegen ontmaskering. Dit leidt Macbeth en zijn vrouw naar krankzinnigheid en uiteindelijk de dood.

-Zondag 13 december – De Notenkraker
Het is kerstavond en Herr Drosselmeyer, de goochelaar, neemt de jonge Clara mee op een fantasieavontuur waarin de tijd stil is blijven staan. De woonkamer van het gezin verandert in een geweldig decor en een magische reis voert hen door het Land van Sneeuw en het Koninkrijk der Snoep.