20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Voorstelling Mijn Vader a.s. woensdag in Kolkend

In de aflevering van Kolkend op woensdagavond 14 oktober (om 19.16 en 21.16 uur op RTV Drenthe) zijn acteur en theatermaker Jos Nargy en fotografe Karin Broekhuijsen te gast. Jos Nargy speelt in de theatervoorstelling ‘Mijn Vader’ (naar een verhaal van Toon Tellegen) en van Karin Broekhuijsen is onlangs het boek ‘Drenthe door de lens van Karin Broekhuijsen’ verschenen. Presentatrice Cunera van Selm gaat hierover met beide gasten in gesprek. Daarnaast is JB de Boer uit Assen te gast in de rubriek In de Kijker. Hij vertelt over hoe hij als vrijwilliger meewerkt aan de ‘Nachtwacht van Emmen’.

In de uitzending is ook een interview met Tim Akkerman te zien. Tim staat op woensdag 28 oktober samen met The Ivy League in Theater DNK met de try-out voorstelling ‘Tim 20 Akkerman’. Hij treedt op deze avond twee keer op, waarbij de voorstelling van 21.00 uur ook als Smaakvol Theater beleefd kan worden bij een van de aangesloten restaurant in Assen (klik hier voor meer informatie).

Actie ‘Mijn Vader’
In Kolkend wordt ook aandacht besteed aan de actie rondom de voorstelling ‘Mijn Vader’. Deze voorstelling voor jong en oud werpt op een humorvolle manier een licht op de belevingswereld van een kind dat opgroeit met één ouder. Samen met de theatermakers geeft DNK eenoudergezinnen de kans om de voorstelling gratis te beleven. Klik hier voor meer informatie over de actie en om deel te nemen.

Rubriek In de kijker zoekt amateurkunstenaars en -artiesten
Maak jij een toneelvoorstelling, treed je op met een koor of organiseer je bijvoorbeeld een kunstexpositie? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rubriek ‘In de Kijker’ geven we amateurkunstenaars en -artiesten in Drenthe graag de kans te komen vertellen over hun culturele activiteiten. Interesse? Stuur dan een bericht naar kolkend@dnk.nl en vermeld daarbij je telefoonnummer (bij voorkeur ook je mobiele nummer), wat je organiseert, en waar en wanneer dit plaatsvindt.

Uitzending gemist?

Bekijk hier de afleveringen terug.

 

Kolkend, Hét cultuurprogramma van Drenthe wordt door DNK gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe.