20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

De Nieuwe Kolk verruimt de openingstijden! Vanaf maandag 6 februari is het Ontmoetingsplein op elke doordeweekse avond (maandag t/m vrijdag) tot 21.00 week geopend. Hier kun je terecht om elkaar te ontmoeten, bij elkaar te komen of te studeren/werken. De bibliotheek en DNK-NXT zullen gesloten zijn. Het gaat om de oppervlakte vanaf de hoofdentree tot aan de poortjes van theater en richting de collectie. Daarnaast zal de Beijk Foyer toegankelijk zijn.

Herinrichting
De herinrichting van de bibliotheek is vanaf dat moment helemaal afgerond. DNK heeft een andere indeling gerealiseerd, de nieuwe jeugdafdeling DNK-NXT is geopend en er is een groot ontmoetingsplein gecreëerd vanaf de hoofdingang van het gebouw. Vanwege toenemende vraag is het aantal verblijfplekken drastisch uitgebreid. Ook de oppervlakte is uitgebreid door een deel van de foyer en de centrale hal van De Nieuwe Kolk erbij te trekken.

Wees welkom
Sinds afgelopen december is het nieuwe Horecapunt geopend. Deze selfservice automaat voorziet je van warme dranken en verse lekkernijen. Onze gastheren/-dames zullen op deze avonden aanwezig zijn voor calamiteiten en als aanspreekpunt. De Infobalie van De Nieuwe Kolk blijft onbemand als er geen programmering is in theater of de bibliotheek.

Bibliotheek en DNK-NXT
Hoewel de rest van de bibliotheek en DNK-NXT op doordeweekse avonden om 18.00 uur gesloten blijven, is het dan wel mogelijk om tot 21.00 uur boeken en andere materialen in te leveren en reserveringen op te halen. Want ook de innamekasten, de gereserveerde boeken en de themacollecties in de leenshop zijn op doordeweekse avonden tot 21.00 uur voor publiek bereikbaar. De nieuwe glazen deurtjes naast de spreekruimte blijven gesloten, waardoor het collectiedeel niet toegankelijk is.

Ontdek het Ontmoetingsplein
Wees welkom om Ontmoetingsplein te ontdekken. Hier kun je terecht om elkaar te ontmoeten, bij elkaar te komen of om te studeren en te werken.