20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

In De Nieuwe Kolk (DNK) stappen jaarlijkse zo’n 350.000 bezoekers in de wondere wereld van theater, bioscoop, horeca en bibliotheek in één. Hier is iedere dag meer dan genoeg te doen en te beleven en dat vergt optimale facilitaire ondersteuning. Heb je passie voor en ervaring in een coördinerende, facilitaire en publiekelijke functie en denk je in kansen en mogelijkheden? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Gastheer/-vrouw/-x – Beheerder ontvang en help je bezoekers van het DNK Ontmoetingsplein en de andere regulier geopende publieksruimtes. Je bent zichtbaar, herkenbaar en aanspreekbaar voor publiek en medewerkers. Je houdt toezicht en spreekt bezoekers aan indien de huisregels van De Nieuwe Kolk in het geding zijn. Aanvullend ben je verantwoordelijk voor een optimale staat van gebouw, inrichting en voorzieningen.

Als Gastheer/-vrouw/-x – Beheerder ben je niet alleen voor DNK werkzaam. Ook voer je werkzaamheden uit binnen de gezamenlijke ruimtes van DNK en Biblionet Drenthe. Dit gaat om het oorspronkelijke ‘Ontmoetingsplein’, zoals de entree, hal en loading dock. Daarnaast voer je voor de eigenaren en VVE van het gebouw taken uit voor de overige gemeenschappelijke ruimtes/voorzieningen.

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische culturele omgeving. Als Gastheer/-vrouw/-x – Beheerder heb je een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en werk je met enthousiaste en betrokken collega’s in een informele en open sfeer. Het betreft een parttime dienstverband van 24 tot 32 uur per week met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt op basis van het zogenaamde jaarurensystematiek. Dit betekent dat werken werknemers meer uren werken als het druk is en minder uren in tijden dat het minder druk is. Over de gehele periode werken werknemers gemiddeld het aantal uren dat contractueel is overeengekomen. De spreiding van het aantal te werken uren over het jaar leidt tot een evenwichtig arbeidspatroon.

Wat neem je mee?

  • MBO-werk- en denkniveau;
  • Ervaring in facilitair beheer is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte houding;
  • Proactieve, zelfstandige werkhouding;
  • Stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • Bereidheid tot werken in de avonden en weekenden.

Waar kom je te werken?

Bij De Nieuwe Kolk gebeurt het! We bieden je dan ook een afwisselende baan in een unieke, veelzijdige en ambitieuze culturele organisatie. Je komt te werken in een modern gebouw met twee theaterzalen, vijf filmzalen, een grote bibliotheek en veel werk- en ontmoetingsplekken. De Nieuwe Kolk beschikt over de nieuwste (digitale) voorzieningen en staat in het stadshart van Assen, op loopafstand van het station. Ben je werkzaam bij De Nieuwe Kolk, dan kun je gebruik maken van duurzame werknemersvoordelen, zoals een fietsplan en flexibel thuiswerkbeleid. Ook ontvang je kortingen op activiteiten, voorstellingen en films.

Meer weten of solliciteren?

Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Marcel Pronk via m.pronk@dnk.nl.

Je kan jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 3 december mailen naar sollicitatie@dnk.nl onder vermelding van ‘sollicitatie Gastheer/-vrouw/-x – Beheerder’.

De Nieuwe Kolk is een inclusieve organisatie en moedigt sollicitaties aan van kandidaten met diverse achtergronden.