DNK Theater vrijstelling van maximaal aantal bezoekers

DNK Theater mag van de Veiligheidsregio Drenthe de komende 3 weken door met haar voorstellingen en concerten! Dat betekent dat we de theateragenda ongewijzigd kunnen blijven aanbieden. Natuurlijk besteden we nog steeds de grootste zorg aan alle maatregelen om jouw veiligheid en dat van onze medewerkers zo optimaal mogelijk te waarborgen.

Op maandag 28 september jl. kondigde het kabinet aanvullende corona-maatregelen aan voor de periode tot 20 oktober 2020. Deze maatregelen zijn ook van kracht op de bioscoop en bibliotheek van DNK, ook bij ons zijn de maatregelen vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur verscherpt. Onze films en activiteiten gaan vooralsnog allemaal door zoals gepland, maar voor een publiek van maximaal 30 personen per zaal. Mochten er wijzigingen optreden, dan nemen wij rechtstreeks contact op met alle kaartkopers.

Voor (zakelijke) bijeenkomsten, presentaties, evenementen en congressen geldt een maximum aantal personen van 30 per ruimte (exclusief personeel).

Tot slot vragen we met klem alle bezoekers vanaf 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen bij bewegen binnen alle ruimtes van DNK. Zittend in een zaal of achter een tafel kan deze tijdelijk af, hierin volgen wij had advies van de Rijksoverheid.

Voor alle bestaande en nieuwe maatregelen, klik hier.