TV-kok Pierre Wind in Kolkende Taal

De maand november is traditiegetrouw de maand van ‘Nederland Leest’. Daarom besteedt Bibliotheek DNK op zondag 28 oktober in de talkshows van Kolkende Taal hier uitgebreid aandacht aan. Het thema van ‘Nederland Leest’ is dit jaar voeding, waarbij de rode draad deze zondag in beide edities van Kolkende Taal (om 13.30 uur en 15.30 uur) voeding, koken en lifestyle is. 

Eén van de gasten tijdens de editie van 13.30 uur is dan ook niemand minder dan (tv-)kok Pierre Wind. Pierre Wind heeft voor het boek ‘Je bent wat je leest’, in het kader van Nederland Leest, een “hoofdgerecht” geschreven genaamd ‘Culinaire dwarsheid’. Daarnaast zijn Benjamin Vandenberg, chef-kok bij het Asser restaurant The Black Tie, en Angéla Dijksterhuis, kenner op het gebied van de unieke graansoort teff, te gast.

In de tweede editie van Kolkende Taal om 15.30 uur komt schrijfster en uitgeefster Marije Sietsema (o.a. het kookboek ‘Maak van de noot een deugd’) langs. Zij zal samen met NNT-actrice Bien de Moor, die in de voorstelling ‘Dorian’ speelt, en Natascha Puper (yogadocent bij haar eigen yogaschool Yin Yoga Medical) met presentatrice Diana de Groot in gesprek gaan.

Kolkende Taal
In Kolkende Taal komen interessante gasten aan het woord die onder meer bekend zijn vanuit de literatuur, de politiek en de theaterwereld. Zij gaan aan de hand van boeken met presentatrice Diana de Groot in gesprek over hun leven en werk. De gesprekken worden afgewisseld door livemuziek. Kolkende Taal wordt opgenomen voor RTV Drenthe en later bij de omroep uitgezonden.

Bestel online je gratis ticket(s) voor de editie van 13.30 uur en de editie van 15.30 uur en ontvang als bezoeker een gratis exemplaar van het boekje ‘Je bent wat je leest’.