Wij zoeken een strategisch beleidsregisseur

 

Als strategisch beleidsregisseur verken je de wensen en mogelijkheden  van (nieuwe) markten, ontwikkelingen en trends in de samenleving en het beleid van de overheden. Je ontwikkelt  beleidsvoorstellen voor de positionering van DNK hierin. Daarbij richt je je op een optimale inzet van de labels theater, bibliotheek en bioscoop en stimuleer je de daarin aanwezige creatieve expertise om nog meer vernieuwende samenwerking tot stand te brengen. Als creatieve inspirator weet jij draagvlak te creëren en synergie tot stand te brengen. 

De in 2017 ingezette samenwerking tussen de labels zal met jouw visie en verbindende persoonlijkheid verder groeien tot een krachtige, veelzijdige en integrale culturele organisatie. Je bent niet alleen verbindend tussen verschillende labels, maar ook tussen onze bevlogen vakmensen. Daarnaast is in toenemende mate de stem van de inwoner van belang. Het doel van DNK is immers het dienen van de inwoners. Je neemt het voortouw bij het vormgeven van nieuw beleid. Je hebt daarbij oog voor de processen en belangen.

Je maakt deel uit van de stafafdeling van DNK, rapporteert en adviseert aan de directie en werkt nauw samen met de labelprogrammeurs en de beide managers van de vakafdelingen.

Bekijk hier de vacature.