20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Vanaf 1 maart kunnen bezoekers op woensdag in De Nieuwe Kolk terecht bij het Digitaal spreekuur van SeniorWeb. Tijdens het spreekuur helpen ervaren deskundigen van SeniorWeb je met technische en praktische vragen over je computer, tablet of smartphone.

Voor bijvoorbeeld vragen over hoe je antivirussoftware op je computer zet of hoe je een app op je telefoon of tablet installeert, kun je bij het inloopspreekuur terecht. Ook voor kleine technische problemen kun je langskomen. Deelname aan het spreekuur is gratis. Het inloopspreekuur vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de cursusruimte in de bibliotheek.

Naast het wekelijkse Digitaal Spreekuur SeniorWeb is er in de bibliotheek ook maandelijks het Inloopspreekuur Humanitas  en vanaf maart elke maand weer het inloopspreekuur politie over veiligheid online. Voor vragen over de digitale overheid (bijvoorbeeld over DigiD of donorregistratie), Thuiskompas of digitale zorg, kunnen bezoekers terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek.