Reververingsbon Bibliotheek verandert

Sinds kort ziet je reserveringsbon er anders uit. Was het voorheen zo dat je achternaam en voorletter op de bon stonden, nu staan alleen de eerste 3 letters van je achternaam, de eerste letter van je voornaam en de laatste 5 cijfers van je bibliotheekpasnummer erop.

Reserveren van boeken, cd’s, en dvd’s
Wanneer je gereserveerde boek, cd of dvd in de bibliotheek is, ontvang je een bericht per post of per e-mail. Het materiaal staat dan met de reserveringsbon op de gebruikelijke wijze klaar in de kast. Je herkent je reservering door op de bon de eerste 3 letters van je achternaam, de eerste letter van je voornaam en de laatste 5 cijfers van je bibliotheekpasnummer te controleren. Komt dit overeen met jouw gegevens, dan is je reservering gereed om mee te nemen en kun je het materiaal scannen bij de uitleenbalie.

Je gereserveerde item staat gedurende 7 dagen voor je klaar om af te halen in de Bibliotheek. Daarna vervalt je reservering. Haal je jouw gereserveerde item(s) binnen deze periode op, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Voor niet afgehaalde reserveringen wordt een bedrag van € 0,50 per reservering in rekening gebracht.

Lees hier meer over het reserveren van materialen bij Bibliotheek DNK.