René Karst in concert

MA 8 JAN

René Karst in concert

Van januari tot juni 2018 gaat René Karst samen met Carola Smit op tournee langs zes theaters in Drenthe. En...DNK is daar één van! Niet alleen belooft het een prachtige avond te worden met gezellige en mooie meezing hits, maar ook staan René en Carola stil bij wat het betekent om niet goed te kunnen lezen en schrijven, en wat te doen om dit te verbeteren.

De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit zorgen voor een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers. Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen en zijn ze heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en inspirerende verhalen over taal, lezen en schrijven.

René Karst is bekend van zijn grote hits zoals "Soms zit het tegen, soms zit het mee" en “Supergavetijd”. Carola Smit en haar muzikant Dick Plat kennen we nog van de tientallen jaren dat ze hit na hit scoorden met BZN. In dit bijzondere concert laten René en Carola zich van een andere kant zien. Ze brengen de mooiste, meest bijzondere Nederlandstalige liedjes en zingen daarbij de sterren van de hemel. René begeleidt zichzelf zingend op gitaar, Dick Plat speelt gitaar en piano, en Carola brengt je met haar prachtige stem in vervoering.

Tijdens het ‘letter voor letter’ concert worden er bijzondere liedjes gezongen, waarvan je de tekst in het programmaboekje kunt meelezen.  Als dat misschien wat lastig is -en dat komt vaker voor dan je verwacht- dan hoor je op deze avond hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. En dat is makkelijker dan je misschien wel denkt. Zodat je altijd uit volle borst mee kunt zingen met je favoriete artiest.

Kom ook, zing mee en geniet van deze bijzondere avond in DNK! Kijk bij onderstaande concertdata wanneer de tour bij jou langskomt en bestel je gratis ticket(s).

Reserveer nu je gratis ticket(s) voor het concert in Assen!

Concertdata

17 januari 2018 | DNK, Assen
19 januari 2018 | Theater De Tamboer, Hoogeveen
7 februari 2018| Theater de Winsinghhof
27 maart 2018 | Schouwburg Ogterop, Meppel
2 mei 2018 | Theater Hofpoort, Coevorden
31 mei 2018 | Atlas theater, Emmen

Kijk voor meer informatie over Letter voor Letter en de concerttour op uitmetrene.nl.

Dit concert is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken en de theaters in Drenthe.