Rabo Zaal ook komend seizoen thuisbasis voor Derde Dinsdagen van DNK

Assen, 29 mei 2019 – Een uitstekende formule zo blijkt uit het afgelopen jaar. Rabobank Assen en Noord-Drenthe als partner van het programma Derde Dinsdag én als sponsor van de Rabo Zaal. Met een nieuw seizoen in aantocht blijft de samenwerking met DNK van kracht en wordt alvast uitgekeken naar uitverkochte zalen.

DNK maakt zich op voor alweer het zesde seizoen van de Derde Dinsdag: het actualiteitenprogramma dat ingaat op maatschappelijk relevante thema’s. Sinds 2018 is Rabobank Assen en Noord-Drenthe partner van het programma. “Dankzij de bijdrage van de Rabobank kwamen er middelen vrij om grotere namen te boeken en de capaciteit uit te breiden, aldus Peter van der Linde, Sales Manager bij DNK. Het programma is verplaatst naar de Rabo Zaal en is vanwege enorme belangstelling zelfs uitgeweken naar de Grote Zaal.

Rabobank Assen en Noord-Drenthe is al jaren sponsor van de Rabo Zaal en heeft te kennen gegeven ook de komende drie jaar sponsor te blijven. “De Rabo Zaal is een prachtige ruimte en zetten we regelmatig in ten behoeve van onze activiteiten om de maatschappelijke en economische werk- en leefomgeving te versterken. De Derde Dinsdag is hier een mooi voorbeeld van”, aldus Ludo Mennes Directeur Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Het contract werd tijdens een feestelijk moment op dinsdag 28 mei 2019 bij DNK in Assen ondertekend. Ludo Mennes (Directievoorzitter) en Annette Kremers (Marketing & Communicatie adviseur) waren namens de Rabobank aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Hanneke Bruggeman (Directeur), Peter van der Linde (Sales Manager) en Ilona Klopstra (Productmanager Maatschappelijke Projecten).

Met het sluiten van deze overeenkomst gaat Rabobank Assen een driejarig contract aan als sponsor van de Rabo Zaal en verbindt zij haar naam in seizoen 2019-2020 opnieuw aan de Derde Dinsdag. Komend seizoen staan er vijf edities van de Derde Dinsdag op het programma. De eerstvolgende staat gepland op de derde dinsdag van oktober.