Feestelijk Preuvenement

Afgelopen weekend stond de Gouveneurstuin en de Brink volledig in het teken van het Preuvenement. Velen kwamen langs bij Beachclub DNK om een DNK-Bag aan te schaffen, om een gezellig praatje te maken en te luisteren naar de geweldige artiesten op de DNK-Sligro stage!

Op zaterdag hebben de bezoekers genoten van optredens van onder andere zanger en entertainer Jordan Roy met zijn geweldige band, de hilarische vijf jongemannen van Zoutmus, van de kraakheldere stem van Anneke van Giersbergen en de singer songwriter Bertolf. Onder genot van een drankje en een hapje van de Asser horeca was het een geslaagde eerste Preuvenement dag! 

De zonnige zondag zorgde voor een drukke, maar natuurlijk zeer gezellige tweede festivaldag. Op de DNK-Sligro stage schitterden fadozangeres Daisy Correira met haar Portugese klanken, zangeres Lisa Loïs geheel in het teken van de Britse superster Adele en Joris Linssen & Caramba met een vrolijk en emotioneel optreden. Op de tribunes van de BuitenBios op de Brink hebben velen gekeken naar films als The Incredibles en Kedi. 

Tijdens het Preuvenement is de gloednieuwe aflevering van Kolkende Taal opgenomen. Diana de Groot en Jetze Dam gaan in gesprek met Lisa Loïs, Daisy Correira, Joris Linssen en anderen. Aanstaande zondag om 11.00, 13.00, 16.00 en 22.00 is de nieuwe editie te zien op RTV Drenthe.

 

Benieuwd naar de aftermovie van Preuvenement 2018? Bekijk deze hier!