Rabobank Assen en Noord-Drenthe partner Derde Dinsdag DNK Assen

‘Derde Dinsdag nu bereikbaar voor iedereen’

Rabobank Assen en Noord-Drenthe is sinds vandaag partner van Derde Dinsdag. De Derde Dinsdag wordt georganiseerd door DNK in Assen. Dankzij deze samenwerking heeft het nieuwe seizoen een ijzersterk programma. 

Op de derde dinsdag van een vijftal maanden, kun je in DNK een bijeenkomst bijwonen over een maatschappelijk relevant thema. Landelijk bekende sprekers vertellen over een actueel onderwerp. Soms in relatie met een voorstelling die is geweest of die nog op het programma staat. Het wordt al sinds 2014 georganiseerd. In voorgaande edities sprak Femke Halsema over democratie, Bas Haring over ‘de ideale samenleving’ en Reinier van der Berg over duurzaamheid. De lezingen worden georganiseerd vanuit de bibliotheek.

“Rabobank Assen en Noord-Drenthe is verheugd om de Derde Dinsdagen te ondersteunen”, laat directievoorzitter Sjoerd Scholte weten. “Met deze bijdrage maken wij het mogelijk om de Derde Dinsdag bereikbaar te maken voor iedereen. De activiteiten passen uitstekend bij de missie van de Rabobank om de maatschappelijke en economische werk- en leefomgeving van iedereen te versterken”, aldus Sjoerd Scholte.

Ook DNK is erg blij met de Rabobank als hoofdsponsor van de lezingen. “Doordat de Rabobank partner is van dit concept, kunnen wij het als DNK breder inzetten, meer publiek bereiken en vervolgens grotere namen binnenhalen”, aldus Peter van der Linde, productmanager Zakelijke Markt DNK. “Mede hierdoor hebben wij komend seizoen met o.a. Jan Peter Balkenende, Pia Dijkstra en Peter R. de Vries een ijzersterk programma”.

Het contract werd tijdens een feestelijk moment op dinsdag 22 mei 2018 bij DNK in Assen ondertekend. Zowel Sjoerd Scholte (directievoorzitter) en Annette Kremers (marketing & communicatie adviseur) waren namens de Rabobank aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Hanneke Bruggeman (directeur), Peter van der Linde (productmanager Zakelijke Markt) en Ilona Klopstra (productmanager Maatschappelijke Projecten). Met het sluiten van deze overeenkomst verbindt Rabobank Assen en Noord-Drenthe haar naam aan de Derde Dinsdag.

In seizoen 2018/2019 staan vijf edities van de Derde Dinsdag op het programma. De eerstvolgende, die mede mogelijk is gemaakt door de Rabobank, staat gepland op de derde dinsdag van oktober. 

Meer info over de Derde Dinsdag en het programma vind je hier >