Op zoek naar de piratenschat in de Kleuterbios!

VR 3 MEI

Op zoek naar de piratenschat in de Kleuterbios!

Wie gaat er mee op avontuur? Op zondag 19 mei is het weer tijd voor een Kleuterbios, met deze keer de spannende kinderfilm 'Casper & Emma op jacht naar de schat'! Kom lekker spelen, laat je schminken en doe mee aan de JackLab activiteit. Er is lekkere ranja voor de kleine schatzoekertjes.

Tip: Wist je dat er tijdens de Kleuterbios een heuse Knuffeldokter aanwezig is? Vergeet dus niet jouw favoriete knuffel mee te nemen voor een knuffeldokter-check!

Tijdens de Kleuterbios wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker! En… wie weet krijg je aan het eind van de film een echt filmdiploma?!

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Bestel gauw je tickets!