Nieuwjaarswensactie: DNK geeft ontspannen avondje uit cadeau

DI 1 JAN

Nieuwjaarswensactie: DNK geeft ontspannen avondje uit cadeau

In de maand december houdt DNK een speciale nieuwjaarswensactie. Iedereen die een dierbare kent die wel iets extra’s verdient, kan door het in de kerstboom hangen van een kaartje een nieuwjaarswens doen voor deze persoon. Waarmee de dierbare kans maakt op een ontspannen avondje uit in De Nieuwe Kolk.

Heeft bijvoorbeeld je broer of zus een zwaar jaar gehad of staat je buurvrouw altijd klaar voor een ander. Dan kun je hem of haar een mooie start in het nieuwe jaar geven door vanaf 8 december met een kaartje een nieuwjaarswens in de kerstboom in De Nieuwe Kolk te hangen (de speciale wenskaartjes liggen naast de kerstboom in de centrale hal). En wellicht beloont DNK deze wens met een gezellig avondje uit. 

De Nieuwjaarswensactie loopt tot en met 4 januari 2019. De prijzen bestaan uit 5 x 2 bioscoopkaartjes voor een film naar keuze, 3 x 2 theaterkaartjes voor een door DNK uitgekozen voorstelling, 4 x 2 kaartjes voor de Derde Dinsdag met Jan Peter Balkenende. Klik hier voor de actievoorwaarden.