Pak uit voor een MAMgnifieke Moederdag!

WO 18 APR

Pak uit voor een MAMgnifieke Moederdag!

Op zondag 13 mei is het Moederdag, de dag dat zonen en dochters hun moeder in de watten leggen. Dat wij graag een handje helpen bij zulke mooie momenten, is geen geheim. Dit jaar pakt DNK zelfs extra groot uit met maar liefst drie aanbiedingen.

Op de feestelijke zondag zelf mogen (groot)moeders de hele dag gratis met hun zoon/dochter naar de bioscoop. Tickets voor deze actie uitsluitend worden uitsluitend aan de Informatiebalie of Bioscoopkassa van DNK verkocht (excl. toeslagen, niet in combinatie met andere kortingen, actie is een 1+1-actie, dus per betalende bezoeker kan 1 moeder gratis mee).

Films Moederdag
Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!
Ferdinand
Pieter Konijn
Sherlock Gnomes
Wendy & Dixie
Avengers: Infinity War part 1
I Feel Pretty
Blue
Midnight Sun
De Matchmaker
Truth or Dare (16 jr.)

Tevens komen Jelle Amersfoort & Band op Moederdag naar ons theater met het ‘Kinderpopconcert (2+)’. Tijdens dit concert worden bekende kinderliedjes in een popjasje gestoken. Inclusief stoere gitaarsolo’s, mooie lichtshows én natuurlijk een hoog meezinggehalte. Kinderen trakteren hun moeder gratis op het ‘Kinderpopconcert (2+)’. Gebruik maken van deze aanbieding? Reserveer dan jouw tickets aan de Informatiebalie van DNK en telefonisch via 088 012 88 88. (Dit is een 1+1-actie, dus per betalende bezoeker kan 1 moeder gratis mee).

Geen tijd op Moederdag, maar wel trakteren? Neem je moeder dan gratis mee naar de Zinderend Zonnige Zomerworkshops op dinsdag 15 of woensdag 16 mei. Een avond vol met zomerse live muziek, leuke workshops en een gezellige sfeer. (Dit is een 1+1-actie, dus per betalende bezoeker kan 1 moeder gratis mee).