Met korting naar Shakespeare (uitverkocht)

Helaas zijn alle kaarten voor 6 juli uitverkocht. De actie voor nieuwe bibliotheekleden loopt nog t/m zaterdag 9 juni! 

Net als voorgaande jaren, vindt deze zomer weer een voorstelling plaats in het Shakespearetheater in Diever. Speciaal voor jou, als lid van de Bibliotheek, staat vrijdag 6 juli 2018 King Lear in de schijnwerpers. Kom je genieten van een fantastische voorstelling in de openlucht? Een unieke ervaring midden in de natuur!

Je kunt als lid van de Bibliotheek vanaf maandag 4 juni 2 kaarten per persoon aanschaffen voor een gereduceerd tarief van € 8,50 p.p. (normaal € 13,- voor de try-out + € 7,50 voor de inleiding). Let op: per bestelling wordt er € 2,50 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Je krijgt van ons een kopje koffie bij binnenkomst. Vervolgens houdt dr. Hans Jansen van de Rijksuniversiteit Groningen een zeer interessante inleiding. Daarna kun je genieten van de voorstelling. Het is toegestaan om eigen consumpties te nuttigen gedurende de voorstelling.

Kaarten bestellen

Wil je komen? Wees er dan snel bij. Voorgaande jaren waren de kaarten binnen enkele dagen uitverkocht. De kaartverkoop start op maandag 4 juni.

Bestel hier je kaarten.

Word nu lid en ontvang 2 gratis kaartjes

Bent je nog geen lid van de bibliotheek? Geen zorgen. Als je je nu inschrijft, ontvang je 2 gratis kaartjes. Deze speciale actie is geldig in de week van 4 tot en met 9 juni bij een jaarabonnement voor volwassenen.

Voor deze actie kun je je inschrijven bij onze balie. Bel naar 088 012 88 88 of kom langs.

Klik hier voor meer informatie over 6 juli en de voorstelling.