Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2019

In de supermarkten van Jumbo Assen komen klanten een wisselend aanbod aan producten tegen, waarbij men kans maakt op gratis kaarten voor het Sinterklaasfeest. Uiteraard mogen Sinterklaas en zijn Pieten niet ontbreken tijdens dit feest en als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe film ‘Waar is het grote Boek van Sinterklaas?’ vertoond. DNK opent daarvoor op zondagochtend de bioscoopzalen, zodat alle prijswinnaars gegarandeerd een plekje hebben.

Als extra prijs maken twintig kinderen kans op een VIP-behandeling! Zij worden niet alleen uitgenodigd voor het Grote Sinterklaasfeest, maar zelfs thuis opgehaald. Dit gebeurt geheel in stijl met een speciale Sinterklaasfeestbus, uiteraard voorzien van lekkers, waarmee ze naar DNK vertrekken. Hier worden ze door de aanwezige Pieten hartelijk ontvangen, om daarna de film te gaan bekijken. Om kans te maken op deze bijzondere prijs kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De desbetreffende kleurplaten zijn af te halen bij alle Jumbo-filialen in Assen.

“Jumbo Assen is blij dat er wederom een samenwerking rond Sinterklaas tot stand is gekomen ”, laat filiaalmanager Albert de Jong weten. “Met deze actie kunnen we ruim 400 kinderen blij maken met een prachtig feest.” Ook DNK is zeer tevreden met deze samenwerking. “Rond Sinterklaas doen we als DNK graag wat extra’s en Jumbo Assen is met haar vier filialen een ideale samenwerkingspartner, in dit geval samen met onze Bioscoop”, aldus Sales Manager Zakelijke Markt Peter van der Linde.

Het persmoment was op dinsdag 12 november bij Jumbo Assen. Filiaalmanagers Albert de Jong , Nienke Visser, Stephan Hogeveen en Harmjan Moes waren namens de Jumbo uit Assen aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde.