Met Jumbo Assen naar het Grote Sinterklaasfeest 2018

WO 31 OKT

Met Jumbo Assen naar het Grote Sinterklaasfeest 2018

In de supermarkten van Jumbo Assen treft de klant een wisselend aanbod van producten, die kans geven op gratis kaarten voor het Sinterklaasfeest. Uiteraard zijn Sinterklaas en zijn pieten bij dit feest aanwezig en als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe film ‘Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht’ vertoond. DNK opent daarvoor op 25 november de bioscoopzalen, zodat alle prijswinnaars gegarandeerd een plekje hebben.

Als extra prijs maken twintig kinderen kans op een VIP-behandeling. Zij worden niet alleen uitgenodigd voor het Grote Sinterklaasfeest, maar ook thuis opgehaald. Vandaar gaan ze met een speciale Sinterklaasfeest-bus, uiteraard voorzien van lekkers, naar DNK. Hier worden ze door de aanwezige Pieten hartelijk ontvangen en verwend, voordat ze naar de film gaan. Om hier kans op te maken, loopt er een kleurplatenwedstrijd. Deze kleurplaten zijn af te halen bij DNK en de Jumbo filialen in Assen.

“Jumbo Assen is blij dat er wederom een samenwerking tot stand is gekomen ”, laat filiaalmanager Arjan Bouwhuis weten. “Met deze actie kunnen we ruim 400 kinderen in Assen blij maken met een prachtig feest.” Ook DNK is erg blij met deze samenwerking. “Jumbo Assen is met haar vier filialen een mooie speler voor DNK om bepaalde acties aan op te tuigen en in dit geval met onze Bioscoop, aldus Manager Zakelijke Markt Peter van der Linde.  

Het persmoment was op dinsdag 30 oktober bij DNK. Manager Arjan Bouwhuis en Richard Schutten waren namens de Jumbo Assen aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde & Remon Koster.