Met Jumbo Assen gratis naar de DNK Bioscoop

DNK Bioscoop en Jumbo Assen slaan ook dit jaar de handen ineen voor een zomeractie die vanaf  woensdag 8 juli van start gaat. Bij aankoop van geselecteerde actieproducten ontvangen gasten van de Asser Jumbo’s een voucher, die recht geeft op het 2e bioscoopkaartje gratis tijdens de inleverperiode van 3 t/m 16 augustus.

Het is alweer de vierde editie van de jaarlijkse zomeractie tussen Jumbo Assen en DNK. Door de coronacrisis, die gepaard gaat met een beperktere zaalcapaciteit in de bioscoop, is de inleverperiode iets vervroegd zodat er meer filmvoorstellingen zijn om te bezoeken.

“Jumbo Assen is blij dat er wederom een samenwerking tot stand is gekomen”, laat filiaalmanager Albert de Jong weten. “Met deze actie hopen we onze klanten in Assen ook dit jaar blij te maken, vooral omdat deze zomer voor iedereen anders is dan we gewend zijn” Ook DNK is verheugd met de hernieuwde samenwerking. “Jumbo uit Assen met haar 4 filialen is en blijft voor DNK een mooie speler om bepaalde acties mee op te tuigen en al helemaal nu veel mensen thuis zullen blijven”, aldus Sales Manager Peter van der Linde.

Het persmoment was op dinsdag 30 juni bij Jumbo Assen. Filiaalmanagers Albert de Jong, Nienke Visser, Stephan Hogeveen en Harm Jan Moes waren namens de Jumbo uit Assen aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde.

Van woensdag 8 juli tot en met dinsdag 4 augustus ontvangen klanten van de Jumbo filialen in Assen bij aankoop van geselecteerde actieproducten een voucher voor een gratis tweede bioscoopkaartje. Deze is uitsluitend online te verzilveren in de periode van 3 t/m 16 augustus. Meer informatie is te vinden op dnk.nl/jumbo