20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin kan soms erg intensief en veeleisend zijn. Als mantelzorger kan je te maken krijgen met allerlei praktische en emotionele vragen. Voor iedereen die op zoek is naar een luisterend oor, even tijd voor zichzelf nodig heeft of ervaringen met andere mantelzorgers wil delen wordt er een mantelzorgcafé georganiseerd.

Iedereen is welkom
Vanuit de praktijk blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in het mantelzorgcafé, een ontmoetingsplek voor mantelzorgers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je bijkletsen met andere mantelzorgers of even ontspannen met een tijdschrift of mooi boek.

Waar en wanneer?
De eerste editie van het mantelzorgcafé wordt georganiseerd op donderdag 14 maart van 15.00 tot 17.00 uur in het leescafé van DNK. Je kan binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Hulp nodig bij vervoer?
Wilt je langskomen maar heb je zelf geen vervoer? Neem dan contact op met Vaart Welzijn om de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je graag om naar het mantelzorgcafé toe te gaan!  Je kunt bellen naar Merel Put op nummer: 06 – 51 54 47 13. Kom je met de auto? Dan kan je bij het mantelzorgcafé vragen naar een gratis uitrijkaartje voor de parkeergarage.