Leesclub Meet-Up Brave New World

MA 25 MRT

Leesclub Meet-Up Brave New World

Voor wie is de Leesclub Meet-up?

*** iedereen die ‘meer lezen’ als goed voornemen heeft
*** dolgraag bij een boekenclub wil
*** maar altijd moet afzeggen op de avond zelf
*** want het boek niet uitgelezen heeft

Theater begint vaak bij tekst; voordat een voorstelling wordt gemaakt, wordt er flink gelezen. En niet alleen het script, maar tevens – ter verdieping en inspiratie – een hele berg aan romans, essays en artikelen over het onderwerp van een voorstelling. Dat geeft context, verdieping en inspiratie voor wat een gezelschap zelf willen gaan maken, scherpt het denken en verbreedt de creativiteit.

Voor de voorstelling Brave New World 2.0 (wo 10 apr in Theater DNK) begon NITE natuurlijk met Aldous Huxley’s science fictionroman Brave New World.


Leesclub Meet-up in Assen

Voor het eerst organiseert NITE een LIVE LEESCLUB bij Boekhandel van der Velde in Assen waarbij je fysiek aanwezig kunt zijn of via de livestream kunt meepraten. Vanuit je eigen huis, in pyjamabroek met een kop thee kun je bespreken hoe ver je bent, je favoriete quote noemen, de motivaties van dat ene personage of de mogelijke betekenis van die ingewikkelde metafoor met elkaar bediscussiëren. NNT’ers praten mee, Kees de Vries (universitair docent Engels) en ieder ander die online of in de boekhandel aan wil schuiven. Van harte welkom!


Brave New World - Aldous Huxley (bij de voorstelling BRAVE NEW WORLD 2.0)
Leesclub Meet-up 
Vrijdag 5 april
19:00 - 20:00
Boekhandel van der Velde
Gedempte Singel 11, Assen