Ladies Night XXL: Mamma Mia! Here We Go Again!

WO 11 JUL

Ladies Night XXL: Mamma Mia! Here We Go Again!

Dancing Queens, opgelet! Op woensdag 18 juli zal de best bezochte DNK Ladies Night ooit plaatsvinden met de film 'Mamma Mia! Here We Go Again'. Alle zalen zijn voor deze Ladies Night XXL geopend en zaal 1 gaat zelfs een tweede keer op deze avond open. Kom in de zomerse sferen met de hits van ABBA, heerlijke drankjes en dé feel-good film van deze zomer. 

Om dit spetterende evenement te vieren, zal Esmee Smit, winnaar van Topper Gezocht!, onder begeleiding van gitarist Hilbert Kuipers optreden! Ook zullen er verschillende gastbedrijven aanwezig zijn, zoals Livera, De Leukste Deal en schoonheidsspecialiste Bij Kim met een demonstratie van handverzorging. 

 

Mamma Mia! Here We Go Again
Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya.

 

Koop hier snel je tickets of bestel ze aan de informatiebalie van DNK.