Kolkende Taal met Henk Westbroek

Kolkende Taal is voor mensen die het leuk vinden om tijdens een gezellig middag meer te weten te komen over de mens achter spraakmakende persoonlijkheden en schrijvers. Presentatrice Diana de Groot gaat op zondag 28 januari tijdens twee verschillende talkshows in gesprek met gasten over boeken die een belangrijke rol in het leven van de gasten spelen. Hierbij heeft de eerste editie als thema kinder- en jeugdliteratuur en tijdens de tweede talkshow zitten onder andere sportverslaggever Sierd de Vos en Henk Westbroek aan tafel.

Om 13.30 uur praat Diana de Groot over kinder- en jeugdliteratuur met scenarioschrijver en producent Dick van den Heuvel (Tina de Musical), Natascha Stenvert (Drentse prentenboekenschrijfster en illustrator) en Enna Koens, die toneelstukken, liedjes en boeken schrijft voor met name kinderen. Verder zal Marcel Möring zijn befaamde column voordragen en treedt Marthe Ledegang, “Tina” uit Tina de Musical, op.

Twee uur later, om 15.30 uur, schuiven Henk Westbroek (o.a. zanger en radio- en televisiepresentator) en Martin Groenewold (schrijver van het boek ‘Henk’ over het leven van Henk Westbroek) bij Diana de Groot aan tafel. Henk Westbroek zal daarbij ook optreden!

Op deze zondagmiddag is er niet alleen Kolkende Taal, maar ook zijn er leuke activiteiten vanwege het Nationale Theaterweekend en het Baby, Peuter en Kleuter Weekend. Lees hierover meer in de Beleef! van december.

Bestel hier je gratis ticket(s) voor beide edities: 13.30 uur & 15.30 uur