Frank Westerman en Tony Neef in Kolkende Taal

Eind oktober vindt er weer een gezellige Kolkende Taal plaats in het Leescafé van Bibliotheek DNK. Presentatrice Cunera van Selm gaat dan in gesprek met gasten uit de wereld van boeken, theater en film, en de Kolkende Taal huisband met Leon Moorman, winnaar van het Drèents Liedtiesfestival 2019, zorgt voor de muzikale omlijsting.

Op zondagmiddag 27 oktober zal onder meer schrijver Frank Westerman komen vertellen over zijn nieuwste boek ‘De wereld volgens Darp’, en regisseur Tom de Ket en actrice Gusta Geleijnse gaan in op de voorstelling ‘Verleiders Female’ die op dit moment te zien is in de theaters. Ook Tony Neef en Jacques d’Ancona schuiven bij Cunera van Selm aan tafel aan. Zij zullen samen het publiek meenemen in de wereld van de musical. Omdat op 1 november Nederland Leest start, krijgen alle bezoekers van Kolkende Taal al het Nederland Leest boek ‘Winterbloei’, dat pas vanaf 1 november in de Bibliotheek te verkrijgen is.

Kolkende Taal wordt gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe. Het bijwonen van Kolkende Taal in het Leescafé van DNK is gratis. Het bestellen van kaarten kan via dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088 012 88 88.