Hadewych Minis, Roelof ten Napel, Suzanna Janzen, Marcel Möring e.a. in Kolkende Taal

Op zondag 12 januari komt er weer een keur aan gasten voorbij in de talkshow Kolkende Taal in het Leescafé van Bibliotheek DNK: onder andere actrice en zangeres Hadewych Minis, dichter Roelof ten Napel en schrijfster Suzanna Jansen gaan met presentatrice Cunera van Selm in gesprek over hun leven en werk, maar ook fotograaf Sake Elzinga, schrijver Marcel Möring en acteur Marcel Hensema komen langs.

Tijdens de middag zijn er vier rondes met verschillende thema’s en gasten. Om 13.00 uur is het thema “40 jaar beeld” en zijn Sake Elzinga en Henriëtte Poelman (programmeur Internationaal Filmfestival Assen) te gast. Om 14.00 uur staat de Poëzieweek centraal en schuiven Roelof ten Napel (dichter en een van de dichters in het Poëziegeschenk 2020), Renée Luth (stadsdichter van Groningen) en de Drentse dichter Ria Westerhuis aan tafel aan.

Vervolgens gaan om 15.00 uur Carolina Dijkhuizen en Hadewych Minis (beide actrice en zangeres) en acteur Marcel Hensema in gesprek over het onderwerp “artiesten zingen andere artiesten”. Tot slot zijn om 16.00 uur in het kader van de Boeken(week) de schrijvers Suzanna Jansen, Sebastiaan Koen en Marcel Möring te gast.

Kolkende Taal vindt plaats in het Leescafé van Bibliotheek DNK en is een talkshow waarin presentatrice Cunera van Selm in gesprek gaat met gasten uit de wereld van boeken, theater en film. De Kolkende Taal huisband met Leon Moorman, winnaar van het Drèents Liedtiesfestival 2019, zorgt voor de muzikale omlijsting. Er zijn vier rondes: als bezoeker kies je of je ze allemaal wilt bijwonen of een aantal naar keuze.

Kolkende Taal wordt gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden op RTV Drenthe. Het bijwonen van Kolkende Taal in het Leescafé van DNK is gratis. Het bestellen van kaarten kan via dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088 012 88 88.

Bestel hier gelijk je gratis ticket(s).