Nieuwe opnames Kolkende Taal met o.a. Jacques d’Ancona, Henk Spaan en Michael Berg

Op zondag 29 oktober bruist het weer in Studio 1C van DNK. Want dan worden er weer twee afleveringen van de talkshow Kolkende Taal opgenomen: aflevering 29 & 30. En jij kunt hier bij aanwezig zijn! In de eerste aflevering deze middag zal niemand minder dan theaterrecent Jacques d’Ancona over zijn leven vertellen aan de hand van zijn favoriete boeken. Daarnaast verwelkomt Diana de Groot taalfilosoof, liedjesschrijver en zanger Cor Burger (van Theatergroep Piepschuim) en journalist en historicus Alies Pegtel aan tafel. Alies Pegtel heeft onder andere het boek ‘Neelie. Brave meisjes schrijven geschiedenis’ geschreven over het leven en werk van Neelie Kroes. Verder zal te zien zijn hoe Jetze Dam op bezoek gaat bij Ronald Giphart.

Maar kom ook naar de tweede opnames deze middag! Want aflevering 30 belooft mede een spraakmakende uitzending te worden. De populaire thrillerschrijver Michael Berg (zijn nieuwste boek ‘Broertje’ is verschenen op 16 oktober jl.) komt vertellen, Paroolcolumnist en romanschrijver Henk Spaan schuift aan en Johan van den Ende vertelt over zijn debuutroman ‘Witterzwart’, dat eind oktober zal verschijnen. En ben je nieuwsgierig naar wat het favoriete boek van William Bossong van Mooi Wark is? Jetze Dam hoefde niet ver te reizen om hier achter te komen en dit op camera vast te leggen.

Natuurlijk zijn er in beide aflevering ook weer vrolijk optredens, ditmaal van Piepschuim, en verzorgt schrijver Marcel Möring de column. Bestel voor beide afleveringen je gratis ticket(s) op dnk.nl. Bij bestelling van je ticket maak je kans op vrijkaarten voor de voorstelling Neelie! op woensdagavond 8 november.