Kleuterbios: Disney Junior Party (2 sep)

ZO 2 SEP

Kleuterbios: Disney Junior Party (2 sep)

Kleine piraten, prinsessen en ontdekkingsreizigers opgelet! Op zondag 2 september is het weer tijd voor de Kleuterbios: Disney Junior Party
Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers en twee andere afleveringen vol avonturen van de Disney Junior-vriendjes. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal. 

Disney Junior Party is een speciaal evenement met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens 1 gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar, er worden kleurplaten uitgedeeld, en aan het einde van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden. Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

 

Wees er snel bij en bestel je tickets hier