Kinderboekenweek 2017 – ontmoet o.a. schrijfster Tosca Menten (Dummie de Mummie)

Ben je fan van de Dummie de Mummie boeken van Tosca Menten? Kom dan op zaterdag 7 oktober naar de bibliotheek van DNK. Tosca Menten zal dan vertellen over haar boeken en voorlezen uit een Dummie de Mummie boek. Heb je een vraag, stel die dan ook deze dag. Of laat je boek signeren! In de bibliotheek kun je natuurlijk je favoriete Dummie de Mummie boeken lenen, maar je kunt ook gelijk je eigen ‘Dummie de Mummie’-serie inslaan bij de boekverkoop van kinderboekwinkel Rapunsel. (De toegang voor het optreden van Tosca Meten is gratis. Je kaartje reserveer je via dnk.nl.)

Tosca Menten haar optreden is onderdeel van het Dummie de Mummie Festival tijdens de Kinderboekenweek in DNK. Na je bezoek aan Tosca Menten kun je ’s middags meedoen met de Dummie de Mummie Griezelspeurtocht of je maakt je eigen Dummie in het JackLab. En wist je dat er ook een Dummie de Mummie musical is? Want wat doe je als er ineens een mummie in je bed ligt? Op zondag 8 oktober beleef je dit avontuur van Goos Guts in het theater.

Maar er is nog veel meer te doen in DNK tijdens de Kinderboekenweek! Op woensdag 4 oktober is de openingsmiddag in DNK. Op de jeugdafdeling van de bibliotheek kun je je onder meer griezelig laten schminken, luisteren naar de meest spannende verhalen en lekker lezen in griezelige boeken uit de Grrriezelbieb. En ga naar het JackLab om Knekelstad in 3D te bouwen (ook op woensdag 11 oktober) en bezoek de première van de film ‘Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet’.