Kinderboeken in het Theater

DI 26 NOV

Kinderboeken in het Theater

Op zondag  5 januari staat de musical ‘Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks’, die gebaseerd is op de spannende boeken van Paul van Loon, bij DNK op de planken. Het verhaal is geïnspireerd op het boek ‘Een miniheks in het Weerwolvenbos’ en brengt twee hoofdpersonen uit de boeken van Paul van Loon bij  elkaar: Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks. De voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar zit barstensvol leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs, en na afloop van de voorstelling is er een speciale Meet & Greet met de cast.

Boeken over Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks leen je bij Bibliotheek DNK. Kijk voor meer informatie over Paul van Loon en zijn boeken op paulvanloon.nl.

Lampje
Wie kent niet het kinderboek ‘Lampje’ van Annet Schaap. Het boek over de dochter van de vuurtorenwachter won in 2018 de Gouden Griffel voor het beste kinderboek. Van het spannende verhaal over Lampje is nu ook een theaterbewerking gemaakt. Op maandag 30 december, ook in de kerstvakantie, is ‘Lampje’ te zien in Theater DNK. De voorstelling is gemaakt door Maas theater en dans en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Het boek ‘Lampje’ is natuurlijk ook te leen bij Bibliotheek DNK. Wil je meer weten over het boek, bezoek dan de website van de schrijfster van het boek, Annet Schaap, door hier te klikken.

MA 30 DEC | 15:00 | Lampje (8+) | Rabo Zaal
ZO 5 JAN | 15:00 | Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks (6+) | Grote Zaal

Leden van Bibliotheek DNK krijgen op beide voorstellingen € 2,50 korting.