Bijgeboekt: Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-circus

De Formule 1 komt toch naar Assen! Althans, niet op het circuit, maar wel in het theater. Vanaf vandaag, maandag 11 november 16.00 uur, start de verkoop voor Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-circus op zondag 8 maart 2020!

Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-circus
De smaakmakers van de televisie-uitzending rondom de Formule 1 komen naar het theater!  Kamphues en Doornbos zitten vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. Komen ze er niet met woorden uit? Dan stappen de mannen in de racesimulator om het met hoge snelheden uit te vechten.

Verwacht een heerlijke middag vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto.

Onder de vroegboekers wordt een vijftal raceplekken in de simulator weggegeven. Race live op het nieuwe circuit van Zandvoort tegen Doornbos of Kamphues!