Sprezzatura Italië Weekend

MA 9 SEP

Sprezzatura Italië Weekend

Zondag 28 en 29 september staat er een spetterend weekend op het programma: Sprezzatura Italië Weekend! Tijdens deze sfeervolle zomerafsluiting staan er tal van gratis activiteiten op het programma, zo ook bij De Nieuwe Kolk!

Op de grootse Sprezzatura Fashion Saturday vindt een MEGA modeshow plaats. Het hart van deze bonkende modeshow is op het Koopmansplein op een opvallend podium met uitlopers naar alle hotspots in de binnenstad. Tijdens de Sprezzatura koopzondag wordt de binnenstad omgetoverd tot een Italiaans feestje vol animatie, muziek en activiteiten voor het hele gezin. Op elke hoek van de straat is iets te doen! Tussen 13:00 en 15:00 kun je doorlopend onder de luifel van De Nieuwe Kolk Opera uit de Jurk - De Kleine Scala bewonderen. Geen paniek, je hoeft niet snel les in Italiaans te nemen, alles wordt in het Nederlands gezongen. Opera uit de Jurk is een stijlvolle, humoristische voorstelling voor jong en oud. De toegang is voor iedereen volledig gratis!

De afsluiting van het Sprezzatura Italië Weekend vindt plaats in onze Grote Zaal met PASSIONE ITALIANA door Petra Berger & Amici. Met haar goud en platina bekroonde albums zong zij veelvuldig in het Italiaans en bracht daarmee grote schare fans in vervoering. De bekende zangeres wordt geroemd om haar kristalheldere stem en schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. In dit theaterconcert zingt ze nummers van haar gloednieuwe cd ‘PASSIONE’. Kijk hier voor meer info & tickets.

Kijk hier voor het complete programma tijdens het Sprezzatura Italië Weekend!