Sprezzatura Italië Weekend

MA 9 SEP

Sprezzatura Italië Weekend

Zondag 28 en 29 september staat er een spetterend weekend op het programma: Sprezzatura Italië Weekend! Tijdens deze sfeervolle zomerafsluiting staan er tal van gratis activiteiten op het programma, zo ook bij De Nieuwe Kolk!

Op de grootse Sprezzatura Fashion Saturday vindt een MEGA modeshow plaats. Het hart van deze bonkende modeshow is op het Koopmansplein op een opvallend podium met uitlopers naar alle hotspots in de binnenstad. Tijdens de Sprezzatura koopzondag wordt de binnenstad omgetoverd tot een Italiaans feestje vol animatie, muziek en activiteiten voor het hele gezin. Op elke hoek van de straat is iets te doen! Op het Kolkplein beleef je van 13.00 tot 15.00 uur Opera uit de Jurk - De Kleine Scala. De Kleine Scala is een stijlvolle en humoristische korte opera voorstelling voor jong en oud. Het beroemde Operatheater uit Milaan in miniformaat, verstopt in de jurk van de zangeres! Zingend onthult zij een minitheater wat in haar jurk verborgen zit: een kleine versie van het toneel van het beroemde Milanese Operahuis ‘La Scala’. Alles in het Nederlands gezongen, zodat het publiek het wel en wee van Violetta en Alfredo letterlijk op de voet kan volgen.

De afsluiting van het Sprezzatura Italië Weekend vindt plaats in onze Grote Zaal met PASSIONE ITALIANA door Petra Berger & Amici. Met haar goud en platina bekroonde albums zong zij veelvuldig in het Italiaans en bracht daarmee grote schare fans in vervoering. De bekende zangeres wordt geroemd om haar kristalheldere stem en schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. In dit theaterconcert zingt ze nummers van haar gloednieuwe cd ‘PASSIONE’. Kijk hier voor meer info & tickets.

Kijk hier voor het complete programma tijdens het Sprezzatura Italië Weekend!