Informatieavond belastingaangifte

WO 4 MRT

Informatieavond belastingaangifte

Op donderdagavond 5 maart is er bij DNK in de Bibliotheek een informatieavond over het doen van belastingaangifte. Het programma start om 19.00 uur en eindigt om 20.30 uur.

Als je aangifte moet doen voor de inkomstenbelasting, dan dien je voor 1 mei de aangifte inkomstenbelasting 2019 online in te vullen. Dit is niet moeilijk, maar het is handig om van tevoren te weten hoe je het precies invult. Daarom organiseert DNK in samenwerking met Humanitas eenmalig de Informatieavond belastingaangifte. Tijdens de avond leer je de basisprincipes van het belastingformulier voor de aangifte inkomstenbelasting.

Geen computer
Heb je geen computer thuis om online de belastingen in te vullen, kom dan naar de Bibliotheek. Vanaf heden staan op de 1e Etage (in het Taalhuis) twee "belasting computers" voor je klaar om hiervoor te gebruiken. Het gebruik van de "belasting computer" is gratis, en na het invullen kun je kosteloos je aangifte printen.

De Informatieavond belastingaangifte is gratis toegankelijk voor zowel leden van Bibliotheek DNK als niet-leden. Reserveer hier je ticket.