Informatie-uur Belastingaangifte & Toeslagen

VR 2 MRT

Informatie-uur Belastingaangifte & Toeslagen

Op donderdag 15 maart is er in de Bibliotheek van DNK een informatie-uur over het doen van belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 20.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Als je aangifte moet doen voor de inkomstenbelasting, dan dien je voor 1 mei de aangifte inkomstenbelasting 2017 online in te vullen. Dit is niet moeilijk, maar het is handig om van tevoren te weten hoe je het precies invult. Daarom organiseert DNK in samenwerking met Humanitas het eenmalige informatie-uur Belastingaangifte & Toeslagen. Tijdens het informatie-uur leer je hoe je stapsgewijs belastingaangifte doet en hoe je toeslagen kunt aanvragen.

Geen computer
Heb je geen computer thuis om online de belastingen in te vullen, kom dan naar de Bibliotheek. Vanaf 1 maart staat op de 1e Etage (in het Taalhuis) de ‘belasting computer’ voor je klaar om hiervoor te gebruiken. Deze computer kun je gratis gebruiken, en na het invullen kun je kosteloos je aangifte printen.

Het informatie-uur Belastingaangifte & Toeslagen is gratis toegankelijk voor zowel leden van de Bibliotheek als niet-leden.