20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Hulp bij CoronaCheck-app

Heb je hulp nodig bij het gebruik van de Coronacheck-app of het printen van de QR-code op papier? We helpen je graag bij het Inloopspreekuur CoronaCheck-app of bij het Infopunt in de bibliotheek (bij de kookboeken).

Het Inloopspreekuur CoronaCheck-app is elke vrijdag in oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Lokaal 1B (toegang via het Leescafé in de bibliotheek). Er zijn maximaal twee personen toegestaan in Lokaal 1B. Zijn er al 2 personen binnen, wacht dan even in het Leescafé tot je aan de beurt bent. Het inloopspreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de bibliotheek. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt.

Let op: We kunnen je alleen helpen met de CoronaCheck-app als je DigiD met sms-controle hebt (aanvraagtijd 3 werkdagen). Vanwege de privacy zet je zelf de app op je telefoon, onze medewerker geeft uitleg

Heb je geen DigiD? Dan kunnen we je helpen bij het telefonisch opvragen van een papieren versie via het telefoonnummer 0800-1421 (je ontvangt de QR-code binnen enkele werkdagen per post) of helpen bij het invullen van een formulier (je ontvangt de QR-code na minimaal 5 werkdagen per post). Neem hiervoor je burgerservicenummer (BSN) en postcode mee.

Coronatoegangsbewijs met QR-code op vier manieren verkrijgbaar
Een coronatoegangsbewijs met QR-code is op vier manieren verkrijgbaar nadat je bent gevaccineerd, hersteld of getest:

  1. Digitaal via de Coronacheck-app op je mobiele telefoon.
  2. Printen van een papieren versie via coronacheck.nl
  3. Telefonisch opvragen van een papieren versie via 0800 – 1421. (Ontvangst binnen enkele werkdagen per post.)
  4. Opvragen via formulier dat verkrijgbaar is in de bibliotheek (Ontvangst na minimaal 5 werkdagen per post.)

*) Via testenvoortoegang.org kun je een afspraak maken voor een gratis coronatest.