Historicus Maarten van Rossem in Kolkende Taal

MA 17 JUL

Historicus Maarten van Rossem in Kolkende Taal

De tweede aflevering van het nieuw seizoen van de talkshow Kolkende Taal staat in het teken van geschiedenis. Presentatrice Diana de Groot duikt de lokale geschiedenis in met de gasten Kars Klok van de talkshow Asser Praat en een geschiedkundige van het Drents Archief. Wie zeker niet mag ontbreken in een programma over historie is Maarten van Rossem. Jetze Dam brengt dan ook een bezoek aan de markante historicus en schrijver waarmee hij samen naar het Spoorwegmuseum in Utrecht gaat. We zijn zeer benieuwd wat zijn favoriete boeken zijn.

Verder zal singer-songwriter Lavalu, bekend van haar bijdrage aan ‘Het Pauperparadijs’, als tafelgast aanschuiven en twee liedjes vertolken. Lavalu zal op woensdag 8 november met haar concert Solitary High naar DNK komen. Natuurlijk is in het nieuwe seizoen de auteur Marcel Möring weer de vaste columnist van Kolkende Taal.

Van 1 t/m 31 oktober is het de maand van de geschiedenis. Daarom besteedt Kolkende Taal in deze aflevering extra aandacht aan dit onderwerp. Kom jij ook? Bestel hier je gratis ticket.

Datum: zo 17 september 2017
Tijd: 13.30 uur
Locatie: Studio 1C, DNK
Entree: gratis