HENDRIK GROEN ZOEKT OUDERENKOREN

Komend theaterseizoen brengt Bos Theaterproducties het boek Zolang er leven is van Hendrik Groen naar het theater. Na het succes van de vorige voorstelling Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken keren o.a. Beau Schneider, Mike Weerts en Cynthia Abma terug naar het theater in een hagelnieuwe voorstelling gebaseerd op het tweede boek. De producent is op zoek naar ouderenkoren die meespelen en zingen in deze voorstelling, die van november 2019 t/m april 2020 te zien is in de theaters.

In Hendrik Groen – Zolang er leven is beleven Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) nieuw avonturen. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat nagenoeg uit dezelfde jonge acteurs als bij de vorige Hendrik Groen-voorstelling. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Wat zoeken we:
Koren (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst.
Koor bestaat uit  ±15 personen

Interesse?
Stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl
De selectie zal deze zomer plaatsvinden.

Meer informatie over de voorstelling vind je hier.