Gratis theorieles in de bieb met theorie.nl

Wil je goed voorbereid zijn op het rijexamen voor je brommer-, auto- of motorrijbewijs? Kom dan naar de bibliotheek om je op het theorie-examen voor te bereiden! Hier kun je namelijk gratis gebruik maken van theorie.nl en oefenen met de vragen die gesteld kunnen worden op het CBR-examen.

Voor de auto-examens zijn 65 vragen beschikbaar en voor de motor- en bromfietsexamens 50 vragen. De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs. Na afloop wordt aangegeven welke vragen je goed of fout hebt gedaan. De vragen zijn altijd up-to-date en sluiten aan op de examens die door het CBR worden gegeven.

Het oefenen kan met je eigen laptop of tablet, of met een computer van de bibliotheek. Log met je eigen laptop of tablet in op ons wifi-netwerk, ga naar theorie.nl en je hebt gelijk toegang. Via een computer van de bibliotheek heb je via theorie.nl direct toegang. Kijk voor een demo op theorie.nl.

Thuisgebruik voor biebleden
Wil je thuis oefenen met je theorie, klik dan hier: thuisgebruik theorie.nl. Na het klikken komt je in een inlogscherm. Je log hier in met je bibliotheekpasnummer en wachtwoord waarmee je ook inlogt op de website van de bibliotheek.