Gratis online lezing Suzanna Jansen

Op maandag 18 mei om 20.30 uur houdt Suzanne Jansen een online lezing over haar boek Wael. Alle inwoners van Drenthe kunnen hierbij gratis virtueel ‘aanschuiven’. Deze lezing wordt aangeboden door de bibliotheken in Drenthe.

Wael
Suzanna Jansen (bekend van haar bestseller Het Pauperparadijs) tekent in dit boek het levensverhaal van Wael op: een aangrijpend relaas van een gewone jongen, die door een oorlog zijn normale leven stukje bij beetje ziet afbrokkelen. Tot hem geen andere keuze rest dan op een smokkelaarsschip te stappen, de Middellandse Zee over. Suzanna Jansen: ‘Dit is een belangrijk verhaal. Het zou iedereen kunnen overkomen als er een oorlog uitbreekt. Ik ben blij dat Wael mij zijn vertrouwen heeft gegeven. Voor ons is dit een verhaal, voor hem zijn leven. Ik heb bewondering voor zijn optimisme en zijn levenslust.’

Youtube en Facebook
De lezing is maandag 18 mei vanaf 20.30 te volgen via het Youtube kanaal van Biblionet Drenthe en de Facebookpagina van Bibliotheken Drenthe.

Aan het eind van de lezing kan men via de chat in gesprek met Suzanna Jansen. Lezers kunnen vooraf vragen sturen aan klantenadministratie@biblionetdrenthe.nl. Tijdens haar lezing zal Jansen deze beantwoorden.