Finale Business Voice Drenthe op 8 september

De nieuwe datum voor de finale van Business Voice Drenthe is bekend. Op dinsdag 8 september mogen de zes overgebleven kandidaten eindelijk het podium betreden en hun business idee pitchen aan een volle zaal en vakkundige jury.

Begin dit jaar vonden in Assen, Emmen en Hoogeveen de voorrondes plaats van Business Voice Drenthe, de pitchwedstrijd voor start-ups en (startende) ondernemers. Na een grondige selectie kregen uiteindelijk twintig kandidaten daar de kans om met hun business idee een van de zes finaleplaatsen te bemachtigen. Toen begin maart de finalisten bekend waren en de voorbereidingen op de finale startten, kwam daar het Coronavirus om de hoek zetten. De finale moest uitgesteld worden, waarna het wachten was op een nieuwe datum.

Dat moment is daar, want sinds de richtlijnen zijn versoepeld is het duidelijk dat de finale van Business Voice Drenthe alsnog kan doorgaan. De finalisten krijgen daardoor de kans om hun business idee live te pitchen aan een vijfkoppige jury, die (à la The Voice of Holland) het verhaal alleen kan horen. Is een jurylid overtuigd, dan mag er gedraaid worden en dingt de kandidaat mee naar de felbegeerde titel.

De finale vindt plaats op 8 september 2020 bij DNK in Assen. Degene die aan het eind van de avond de beste pitch heeft gegeven, mag zichzelf winnaar van Business Voice Drenthe noemen en wint naast een geldbedrag van duizend euro een uitgebreid prijzenpakket.

Tickets (gratis) voor Business Voice Drenthe zijn hier te verkrijgen.