Ontmoet schrijfster Roos Schlikker

Elke laatste donderdag van de maand kun je in Bibliotheek DNK met verschillende schrijvers de diepte in bij De Literaire Verdieping. Tijdens deze tweede editie op donderdag 27 februari geeft schrijfster Roos Schlikker een lezing over haar meest recente boek ‘Moeder van glas’. In deze roman gaat Schlikker op zoek naar de ware identiteit van haar manisch-depressieve moeder.

De eerste boeken die Roos Schlikker (1975) heeft geschreven zijn de non-fictieboeken ‘Het eerste miljoen is het moeilijkst’ en ‘Ik wens je het onmogelijke’, waarna ze in 2017 de roman ‘Huisje Boompje Beestje’ schreef en in 2018 ‘Moeder van glas’. Ook was Schlikker scriptschrijver voor onder andere ‘Soof de musical’ en de Nederlandse comedyserie ‘Bitterzoet’. Naast schrijfster, is Schlikker columnist voor Het Parool en Kek Mama, en tafeldame bij De Wereld Draait Door.

De Literaire Verdieping begint om 19.30 uur op de Eerste Etage van de bibliotheek. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en zijn te bestellen via dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088-012 88 88.