Cursus ‘MijnWZA en uw DigiD’

Op maandag 16 maart start bij het Wilhelminaziekenhuis Assen de cursus ‘MijnWZA en uw DigiD’, die samen met Bibliotheek DNK wordt georganiseerd. Deze cursus is speciaal voor iedereen die MijnWZA wil gebruiken, maar die ertegen op ziet om hier mee aan de slag te gaan en er ook tegen op ziet om iets met zijn of haar DigiD te doen.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten. Op maandag 16 maart, van 9.30 tot 11.30 uur, gaan de deelnemers bezig met het aanvragen van een DigiD en krijgen ze uitleg over MijnWZA. Op maandag 23 maart, van 9.30 tot 11.30 uur, leren de deelnemers hoe je veilig kunt inloggen met een DigiD, bijvoorbeeld in MijnWZA of het Donorregister. De cursus wordt in een kleine groep van maximaal acht deelnemers gegeven door docenten van Bibliotheek DNK. Er is uitgebreid de gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen.

Deelname aan de cursus is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het Infoplein Digitale Zorg van het WZA door langs te komen of te bellen met 0592 32 55 44.