Bijgeboekt: Ruud Hermans

Ruud Hermans, finalist/winnaar van het RTL-programma The Voice Senior, wist vlak voor de live shows zijn coach Ilse de Lange en vele met haar te raken met het nummer ‘Always on my mind’ van Elvis Presley. Angela Groothuizen over deze performance: “Jij moet naar de finale en je mag ‘m van me winnen ook“.

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit Somewhere Between die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds. Ruuds deelname aan The Voice Senior heeft zijn muziekcarrière een nieuwe glans gegeven, want de eerste theaterconcerten zijn reeds uitverkocht.

In Back In Town brengt Ruud samen met zijn band eigens songs én een aantal Americana/country klassiekers. De songs worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.